Autíčko, robot, .... a 1. botičky ♥


Fotky jsou opravdu nekvalitní, udělat ostrou fotku se mi poslední dobou daří velmi zřídka. Většinou je to šmouha...ale někdy i krásná barevná šmouha.  

Teď u nás frčí stále hodiny, Wall-e a vlastně roboti vůbec. Takže jsem jedno ráno vyráběla narychlo krabicového robota a Adý pak jako robot uklízel, to byla dobrá hra ... nevydržela nám dlouho. 

Náš děda, šikula, vyrobil klukům krásné autíčko pro dva. Opravuje tedy robot často tohle autíčko. Je na léto na zahradu, ale garážujeme ho zatím v obýváku. Jestli to takhle půjde dál, zachvilku ta autíčka od dědy neprojedou futrama. :D:D:D Sice se tam Adý musí trošku napresovat, ale zvládá to. :D Horší jsou souboje kdo bude koho tlačit. Joe je teď tak nadšený z chůze, že velmi rád tlačí i nějakých 15 kg živé váhy. Když se čílím, že by měl Áďa také tlačit ... dostane se mi nechtěné odpovědi, že to brácha dělá hrozně rád, je to už velkej chlap (jinak je po většinu dne "mrňavý mimino").

No a došlo u nás i k dalšímu zlomovému okamžiku, botičky. Joe už vesele šlape, a tak jsme museli dojet koupit první botičky. V obuvy to vypadalo jako mučení botama. Hučel a kňoural. A doma ... na radu paní prodavačky jsme zkoušeli doma, aby bylo dítko v klidu (kdyžak je prý můžeme vyměnit, uff) ... takže doma, byl radostí bez sebe, jak mu to klape a dupe. Takže venku trapas se zkoušením, doma řev u sundavání. Jsou nám dobře, vracet se nebude. :D-

A je tu zas ta nostalgie....jeden rok. Už jen měsíc a bude tu dort s první svíčkou. 

Jinak zima? Já vrčím ať táhne, a Buffy?, ta vrní ať tu ještě chvilku je...večery totiž chrní doma v teplíčku.




Komentáře

Oblíbené příspěvky