Už myslím na výlety :D

Tenhle článek bude pro ty co se nemůžou dočkat na výletování s rodinou. U nás to letos budou výlety hlavně pro Adámka (3roky) a Jonášek (1 měsíc) bude nasávat jak houba celým svým já :D (jak už to tak miminka mají, když nespinkají).

Tuhle strásnku už zveřejním, ale budu ji ve volných chvílkách ještě aktualizovat, je časově náročnější a zatím nevím jak se s touhle sekcí poperu. Dávám ji sem v pracovní podobě, pro případ, že už by někdo chtěl čerpat inspiraci. A nebo pro případ, že mi budete chtít práci usnadnit, a třeba mi i napíšete vaše připomínky na místo, či na vzhled a čtivost. 

Vložím odkazy na konkrétní stránky a připíšu ještě nějaké textíky.
  • Začnu Pražskou Zoo, protože to byl asi  náš první výlet s Adámkem. Byl mu rok a spíš než zvířátka ho lákal ohromný prostor pro jeho první krůčky. Ale i tak bych řekla, že jsme si to všichni užili. Takže pro roční dítko určitě doporučuji.Letos se tam chystáme znovu, myslím, že Adámek bude z výletu nadšený. Konečně uvidí na živo všechna ta pečlivě nastudovaná zvířátka z knížek. :D
  • Zoo Chleby. Tam jsme zatím nebyli, ale doporučila mi ho kamarádka. Má stejně starou holčičku Kamilku, jako je náš Adam a tuším, že tam byli minulý rok. A její recenze téhle zoo, je: "akorát malá a příjemná zoo". Takže se tam určitě vypravíme také.
  • Zoo Tábor - Větrovy.  Náš Adámek tam byl s dědou. Zoo je prý z kopce nebo do kopce, takže zřejmě maličko náročnější terén. (Tenkrát děda vezl odrážedlo, a rozhodl se ho z auta nevyndat, protože se bál, že to Adámek rozjede někde z kopce.) Jinak se jim tam moc líbilo a kladné recenze jsem slyšela i od svých kamarádek. 
  • !!!! TAK tuhle zoo máme pár dní za sebou celá family osobně, a musím říci, malilinko zklamání. Moc hezká, upravená, parkoviště, hospůdka, i cena cool. Ten terén není pro kočárek tak děsný, máme xlander a ten to dá. Ale rodiče musí být stále ve střehu, protože kolem klecí jsou elektrická vedení, a hned u restaurace se šla maminka s holčičkou kouknout na opičky a nevšimly si cedule a ...pláč, samozřejmě si obě sáhly. Pak jsou tam volně vypuštění nádherní kohouti, ale bacha...jsou to sviňáci, útočí. Okolo šelem jsme také dávali pozor, jsou přeci jen za pletivem. Na to, že cílem zoo je hlavně nalákat rodiny, tak tady by to ještě chtělo trošku doladit. Ale jinak jeďte...jen pozor na elektrická vedení a kohouty. A btw, je tam moc hezké hřišťátko pro prcky.
  • Ekocentrum Čapí hnízdo. Tohle místo je co by kamenem dohodil a tak jsme si sem jeden den udělali výlet. Bylo zrovna před bouřkou a ta nás pak také z areálu předčasně vyhnala. Vstupné se mi zdálo drahé, ale ono když to pak vezmu kolem a kolem, tak všechno něco stojí. Ještě připíšu.
  • Stezkou Korunami stromů....viděla jsem na to ukázku v pořadu Malá farma. A nadchlo mě to. Tak uvidím, jestli na to letos dojde, možná že s nosítkem by jsme to zmákli.
  • Muzeum čokolády v Táboře.
  • Zámek Radíč. Krásné místo, a že děti jsou tam výtány je vidět už od brány zámku, kde se povalují dřevění koně, meče a štíty. Na zámecké zahradě je trampolína, pískoviště a houpačky.Ještě připíšu.
  • Výlet parním vláčkem. Jede jich v tomto roce několik a pro malé i velké milovníky vláčků a pro velké romantiky to musí být krása. Tohle musíme tenhle rok podstoupit, protože není den, kdy by Adam nehoukal a nepískal jak mašinka. Snad pak nebude houkat a pískat ještě více. :D- 
  •  Farma blaník. Chystáme se tam. Prý je to místo kde jde strávit celý den. Tak jsem na to zvědavá.



Komentáře

Oblíbené příspěvky